životní styl

Která část kuře je pro zdraví nejškodlivější: je lepší ho okamžitě hodit

14views

Kuryatin je poměrně rozpočtový produkt, je snadné vařit a je pro mnohé chutný. Ale odborníci na výživu nutkají: Vyvarujte se škodlivých částí kuře, aby neohrozilo vaše zdraví.

Obecně je kuře ošetřeno zdravými výrobky, často je součástí zdravé stravy.

Která část kuře je nejnebezpečnější

Lidé, kteří se snaží zhubnout nebo se ujistit, že jejich váha zůstává normální, by se měli vyhnout velmi vysoké části kuře. Navzdory skutečnosti, že smažená nebo pečená kuřecí kůže vypadá lahodně, obsahuje největší část kalorií a skládá se hlavně z tuku.

Existuje orgán kuře, který může hromadit mnoho bakterií a dokonce i parazitů, píše Unian. Mluvíme o plicích. Tepelné zpracování navíc situaci ne vždy zachrání. Proto je kategoricky nemůžete použít. Mnoho toxinů může také obsahovat kuřecí hlavy a dokonce i ocasy. Vyhněte se takovému jídlu.

Je velmi riskantní konzumovat kuřecí maso, které nebylo plně připraveno. Odborníci proto doporučují vždy se zaměřit na nejsilnější část jatečně upraveného těla.

Takové kuře přinese největší výhodu

Kuřecí prsa nebo kuřecí filé jsou lídrem v množství bílkovin: 26%. Navíc obsahuje pouze 113 kcal a minimum tuku.

Nohy obsahují více látek, které ovlivňují chuť hotové misky. Proto jsou doporučováni odborníky na výživu a odborníky na výživu, ale za jednu podmínku: musíte odstranit škodlivou pokožku.

Když člověk konzumuje kuře bez tuku a kůže, poskytuje svému tělu velké množství minerálů (zink, selen, hořčík, fosfor) a také dostává vitamíny (B3 a B6).

Přečtěte si také:

Leave a Response