životní styl

Neobvyklý recept na solení sádla: nejjemnější a nejaromatičtější – ne nadarmo ho hospodyňky tají

11views

Sádlo je oblíbeným produktem mnoha Ukrajinců, ale existuje recept, díky kterému si ho zamilují i ​​ti, kteří ho ještě nikdy nejedli. Sádlo je prostě mistrovské dílo.

A hlavní tajemství je v pivu. Právě pivo dělá sádlo ještě křehčím a chutnějším. A jaké aroma!

Ingredience:

  • 1 kg tuku s vrstvami masa;
  • 0,75 l světlého piva;
  • cibulová kůra (5 cibulí);
  • 1 hlava česneku;
  • sůl – 3-4 lžíce. lžíce soli;
  • pepř – 1 lžička.

Příprava:

  1. Vezměte pánev, nakrájejte sádlo na kousky a vložte do nádoby. Zalijeme pivem a po stranách položíme slupky z cibule.
  2. Sádlo přivedeme k varu a vaříme na středním plameni 25–30 minut. Vypněte oheň a nechte sádlo vychladnout přímo v pánvi s pivem.
  3. Česnek oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle, můžeme použít lis. Smíchejte česnek se solí a pepřem.
  4. Sádlo ze všech stran potřeme směsí česneku, soli a pepře. Vložte do sáčku a nechte den v lednici, poté je lepší skladovat v mrazáku. Sádlo stačí před použitím vyjmout z mrazáku, aby stihlo změknout.

Sádlo v pivu je neuvěřitelně jemné, aromatické a chutné. Oceníte to vy i vaši hosté.

Také by vás mohly zajímat novinky:

Leave a Response