životní styl

Do této části místnosti umístěte ventilátor, abyste se co nejlépe ochladili.

1.1kviews

Jak ochlazujete svůj byt v horkém počasí? Tuto otázku si klade každý, kdo nemá klimatizaci. Zásobujeme se ventilátory, ale neuvědomujeme si, že pro jejich účinný provoz je velmi důležité místo, na kterém jsou umístěny. Využijte námi představený způsob, jak večer a po bouřce snížit teplotu ve svém bytě. Rychle pocítíte rozdíl.

Udržujte horký vzduch mimo svůj dům

Počasí sice neovlivníme, ale přesto se můžeme vyvarovat základních chyb, které váš domov promění v pec. Je naprosto nezbytné, abyste udržovali Léto dodržováno pravidla správného větráníabyste si vytvořili vnitřní prostředí, ve kterém můžete normálně fungovat.

Neotvírejte okna během dne. Větrání by mělo být plánováno mezi pozdním večerem a brzkým ránem, nejlépe mezi půlnocí a sedmou hodinou ranní.. Tím do domu vnesete osvěžující chlad a zabráníte přílišnému přehřívání místností. Snažte se také během dne zakrývat okna žaluziemi nebo lehkými tenkými látkami.

Jak ochladit byt bez klimatizace?

Ventilátory uvádějí vzduch do pohybu, proto se snažte sedět co nejblíže k nim. Přestože jsou poměrně praktické, jednoduchý manévr zefektivnit chlazení vašeho domova.

Vedle zařízení je vhodné umístit misku s vodou nebo kostkami ledu. Není to totéž jako příjemný mořský vánek, ale na chvíli se vám uleví od horka.

Večer na toto místo postavte ventilátor. Teplota klesne o několik stupňů

Pot se vám řine z čela a vy si přejete mít klimatizaci? Nemusíte se trápit – s horkem si doma poradíte i bez drahé instalace. Místo toho si na umístěte ventilátor na parapet okna nebo na parapet balkonových dveří. tzv, přivádět venkovní vzduch dovnitř. Tento patent je účinný zejména večer, kdy klesá okolní teplota. Vyplatí se ho používat také těsně po bouřce, kdy se vzduch ochladí a zdá se být „svěžejší“.

Nezapomeňte zavřít okna a zatáhnout žaluzie nebo závěsy, když jednotka skončí. Chlad se v bytě udrží déle a fungování v těchto podmínkách bude mnohem příjemnější. Zároveň se vyhněte vaření složitých jídel, která vyžadují dlouhý chod sporáku. Vyhýbejte se horkým koupelím a vypínejte všechny elektrické spotřebiče, pokud je nepoužíváte.

Leave a Response