životní styl

Alternativa toaletního papíru se stala virální: prodej prudce klesl, nikdo už ho nekupuje

27.1kviews

Je doslova virální a bezpochyby vás připraví o řeč: je to stále virálnější alternativa toaletního papíru.

Toaletní papír, ačkoli je pohodlný a často nepostradatelný, může představovat skutečné plýtvání papírem a penězi, a je tedy v rozporu s myšlenkou udržitelnějšího života.

Právě z tohoto důvodu to dnes chceme zjistit společně s vámi,jaké jsou nejoblíbenější a především platné alternativy k používání toaletního papíru Abyste se to dozvěděli, stačí, když budete číst spolu s námi.

LEAVE LEAVES

Začněme hned tím, co bychom mohli nazvat první alternativou ke klasickému toaletnímu papíru, který nás nyní obklopuje. A která především také představuje jakýsi skok do minulosti, do doby, kdy ještě nebylo vynalezeno dobrodiní, jímž jsme vybaveni dnes. Takže ano: listy mohou představovat dobrý návrh pro ty, kteří už nechtějí používat toaletní papír. Ale pozor, ne všechny listy jsou určeny právě pro tuto potřebu. Zejména ve skutečnosti skutečně doporučujeme používat právě bukové listy, a to ze dvou důvodů: tyto listy jsou ve skutečnosti měkké, ale zároveň silné, a tak jsou přesně tím, co hledáme.

PRANÉ UTĚRKY

Přejděme nyní k další alternativě, která vám pomůže snížit spotřebu toaletního papíru během dne a která vám jistě bude vyhovovat, pokud chcete změnit svůj život a své návyky. Řeč je o omyvatelných ubrouscích: jsou to, pokud to někdo neví, jsou vyrobeny z
měkkých tkanin,
jako je mikrovlákno, bavlna nebo bambus. A především byly navrženy s konkrétním cílem poskytnout nám alternativní možnost hygienické očisty intimních partií našeho těla. V neposlední řadě byste měli vědět, že jsou pratelné i opakovaně použitelné.

ČEKAT NA TOALETU

Nakonec si na závěr představíme poslední možnost, která nám může vyhovovat, pokud hledáme alternativu k toaletnímu papíru, a to bidet. Ten je bezpochyby jedním z nejinovativnějších a nejnovějších prostředků a inovací v oblasti náhrady toaletního papíru, ale v očích mnoha z nás si jistě začíná získávat stále větší oblibu. Pro ty, kteří o něm nikdy neslyšeli –
jedná se o šikovný sprchový klozet
která vám umožní sprchovat se přímo z toalety, aniž byste museli přepínat na bidet. Stručně řečeno, je přizpůsobitelná všem typům toalet a mohla by znamenat skutečnou revoluci.

 

Leave a Response