životní styl

Dejte si tyto tři tajné ingredience a vaše tělo začne samo spalovat tuk.

336views

Kromě cvičení lze hubnutí podpořit směsí tří složek, které zrychlují metabolismus a podporují spalování tuků. Jsou to skořice, med a kokosový olej. Existuje mnoho přírodních kombinací, které zrychlí váš metabolismus a pomohou vám tak lépe spalovat tuky. Samozřejmě to musíte podpořit také fyzickou aktivitou, ale dobrou zprávou je, že to půjde snadněji a rychleji.

Tři tajné ingredience, které lze přidat i jako příchuť do kávy, se skládají ze skořice, kokosového oleje a medu. Pro bohatší chuť můžete přidat také kakaový prášek.

Skořice

Skořice je skvělý antioxidant s úžasnými protizánětlivými účinky. Je vhodná při cukrovce, protože snižuje hladinu cukru v krvi. Podporuje hubnutí hlavně tím, že navozuje pocit sytosti, takže vás přejde chuť na přejídání. O nemocech, při kterých skořice pomáhá, jsme na webu psali již dříve.

Kokosový olej

Na stránkách Healthline se uvádí, že kokosový olej obsahuje velké množství zdravých tuků, které se v těle neukládají. Pro hubnutí je kokosový olej důležitý hlavně proto, že zrychluje metabolismus a podporuje spalování kalorií.

Med

Med je silný přírodní lék. Obsahuje mnoho vitamínů a minerálů, které jsou pro zdraví naprosto zásadní. Zvyšuje také hladinu HDL (dobrého) cholesterolu a snižuje hladinu LDL (špatného) cholesterolu. Seznam zdravotních problémů, při kterých vám med může pomoci, je opravdu dlouhý. Syrový, nepasterizovaný a nezpracovaný med, který je plný prospěšných látek, je vhodný při hubnutí. Přestože je med sladký, podporuje zdravou tělesnou hmotnost, jak potvrzuje dietoložka Jerlyn Jonesová.

Recept na kávovou směs na hubnutí

Co potřebujete?

  • 1 až 2 čajové lžičky skořice
  • 1,5 dcl kokosového oleje
  • 1dcl medu

Postup přípravy receptu

Všechny ingredience smíchejte, abyste získali homogenní směs. Směs skladujte v uzavíratelné nádobě bez přístupu vzduchu.

Použití a dávkování

Každé ráno přidejte jednu až dvě čajové lžičky směsi do teplé kávy místo cukru a mléka.

Leave a Response