životní styl

Blíží se retrográdní Merkur: Astrolog předpovídá kolosální otřesy v životě pěti znamení.

14.6kviews

Retrográdní Merkur: co to znamená?

Retrográdní Merkur – je astronomický jev, při kterém se planeta Merkur pohybuje po obloze opačným směrem. Jedná se o optický klam způsobený rozdíly v oběžných rychlostech Země a Merkuru. V astrologii je retrográdní Merkur spojován s obdobím zpomalení, přehodnocování a přemýšlení. V tomto období jsou běžné komunikační potíže, zpoždění a nedorozumění.

Astroložka Vasilisa Volodina předpověděla, že nadcházející retrográdní Merkur přinese do života pěti znamení zvěrokruhu významné změny. Podívejme se, jaké otřesy čekají Berany, Býky, Blížence, Raky a Lvy.

Očekávané změny pro pět znamení zvěrokruhu:

Beran může čelit citovým problémům. Je důležité zachovat klid a nedělat impulzivní rozhodnutí. K udržení emoční rovnováhy se věnujte sebereflexi a duchovním praktikám, jako je meditace nebo jóga.

Taurus. Mohou se vyskytnout potíže v komunikaci a při obchodních jednáních. To by mohlo vést k nedorozuměním v práci. Snažte se být opatrnější při podepisování důležitých dokumentů a zahajování nových projektů. Soustřeďte se na dokončení věcí, které jste začali.

Blíženci mohou pocítit vliv retrográdního Merkuru v oblasti osobních vztahů a komunikace. Je důležité věnovat pozornost obnově starých vazeb a řešení hromadících se problémů. Je to vhodná doba k zamyšlení a nápravě chyb.

Raci by se měli zaměřit na rodinné vztahy a vnitřní záležitosti. Urovnejte si věci, zbavte se nepotřebných věcí, uspořádejte si myšlenky a vytvořte si jasné plány. Důležité je také věnovat pozornost svému zdraví.

Lvi mohou mít potíže v kariéře a finančních záležitostech. Vyhněte se velkým finančním investicím a novým podnikům. Místo toho pracujte na dokončení stávajících projektů a přehodnoťte svou finanční strategii.

Obecná doporučení pro všechna znamení:

  • Přehodnoťte své plány a strategie.
  • Vyhněte se impulzivním rozhodnutím a velkým podnikům.
  • Věnujte pozornost sebeanalýze a duchovním praktikám.
  • Zaměřte se na dokončení starých záležitostí a udržování starých vztahů.

Retrográdní Merkur je časem pro reflexi a nápravu chyb, nikoli pro nové podniky. Zachovejte klid a jednejte promyšleně, abyste minimalizovali negativní dopady tohoto období.

Leave a Response