životní styl

Hoďte alobalovou kouli do myčky a uvidíte, co se stane.

2.3kviews

Hliníková fólie má řadu různých použití, i když nejčastěji ji asi používáme k balení sendvičů. Hliníková fólie se také velmi osvědčila při mytí nádobí. Zdá se vám to nepravděpodobné? Zde je trik na čištění příborů pomocí hliníkové fólie.

I když použijete ten nejlepší mycí prostředky do myčky nádobí pro na trhu, může se problém opakovat. Proto se vyplatí znát trik, díky kterému budou vaše příbory zářit jako nové a zbavíte se jich šmouh a šmouh od jiné nádobí.

Hliníková fólie do myčky nádobí

Zní to neuvěřitelně, ale ujišťujeme vás, že to funguje skvěle. Pokud se chcete těšit z lesklých příborů, vyrobte si z alobalu dvě koule a vhodit je do myčky nádobí s vhodným mycím prostředkem, který používáte každý den. Zapněte program myčky a buďte trpěliví.

Hliníková fólie v myčce na nádobí reaguje s chemickými látkami v tabletách nebo v mycím prostředku myčky nádobí za chodu. V důsledku toho zůstane vaše nádobí dokonale čisté. a vaše příbory se budou lesknout. Metoda je naprosto bezpečné, takže se nemusíme bát, že by nám fólie poškrábala talíře, sklenice, vidličky, lžíce nebo nože.

Leave a Response