životní styl

Vypijte sklenici denně. Tento koktejl vám vyžehlí vrásky jako žehlička.

2.4kviews

Co kdybyste si mohli připravit zdravý nápoj proti vráskám, který by fungoval lépe než botox? Podle odborníka na výživu je to možné, a co víc – vůbec to nevyžaduje drahé nákupy ani zřízení domácí laboratoře. Podívejte se na recept a téměř doslova… vyžehlete vrásky!

Vrásky Jsou přirozeným jevem a není důvod se za ně stydět, když se objeví na čele. To však nic nemění na tom, že je tam nevítáme s otevřenou náručí a že jejich výskyt pravděpodobně nebudeme oslavovat s lahví šampaňského v ruce. Proto počítáme s tím, že pokud může „vyhlazení“ vrásek přijít snadno a příjemně, stojí to za prozkoumání. Takový účinek nám přinese Koktejl proti vráskám od odborníka na výživu Matyho Harringtona.

Nápoj vytvořený odborníkem na zdravou výživu není ničím jiným než směsí chytře vybraných ingrediencí, z nichž každá má pozitivní vliv na stav pokožky. Mezi použitými ingrediencemi jsou např. jablka, červená řepa, citron, okurka, aloe vera a máta najdeme vše, co v této souvislosti potřebujeme: vitamíny, minerály, antioxidanty a fytosteroly. Kromě toho má tato tekutina protizánětlivý, fungicidní a antivirový účinek. Stručně řečeno: bude chránit pokožku před vším, co urychluje vznik vrásek na pleti.

Takový koktejl proti vráskám je skutečnou injekcí (ale ne botoxem) zdraví prospěšných vlastností a stojí za to. V současné době už recept Matta Harringtona (na TikToku známého jako „nutritiouslyeasy“) vyvolává vlny na sociálních sítích. Podle všeho ho už vyzkoušelo mnoho lidí. Nyní je čas, abyste tak učinili i vy!

Koktejl proti vráskám

Složení:

  • 1/2 jablka,
  • 2 červené řepy,
  • 1 okurka,
  • 1/2 citronu,
  • 1/2 sklenice vody s aloe vera,
  • 2 sklenice vody,
  • hrst čerstvé máty.

Způsob přípravy:

  1. Řepu oloupejte a nakrájejte na plátky. Okurku a jablko nakrájejte na plátky.
  2. Tyto ingredience vložte do mísy mixéru, přidejte šťávu z poloviny citronu, 2 šálky vody a vodu z aloe vera. Přidejte také čerstvou mátu.
  3. Vše rozmixujte dohromady a můžete začít. Dobrou chuť!

Leave a Response