životní styl

Už žádní komáři doma! Dejte si to na toaletní papír

3.2kviews

Je opravdu těžké zjistit, kolik domácích prostředků může najít alternativní využití. Patří mezi ně káva a toaletní papír.

Tuto sadu rozhodně musíte mít toto léto. Dá vám zapomenout na ten nepříjemný problém, který máme každou sezónu.

Káva a toaletní papír jsou hitem léta

Zamysleme se, co nás v létě nejvíce štve? Zřejmě mouchy, komáři a nejrůznější havěť, která se vkrádá do našich domovů.

Zkoušíme mnoho způsobů, jak se jich zbavit, snažíme se vysadit rostliny, které je odpuzují, nebo používáme specializované chemické prostředky k vytvoření pasti na hmyz.

Věděli jste ale, že všechny problémy vyřeší káva a toaletní papír? Pokud jste o těchto typech řešení ještě neslyšeli, určitě se podívejte na naše návrhy.

Jak si vyrobit domácí past na komáry?

K tomu, abychom se zbavili hmyzu z naší domácnosti, stačí obyčejná role toaletního papíru a káva. Bylo prokázáno, že káva je vynikajícím odpuzovačem hmyzu. Je prokázáno, že kofein má tuto vlastnost, která hmyz dokonce paralyzuje.

Stačí nanést směs polévkové lžíce kávy a polévkové lžíce zubní pasty na rozvinutou roli toaletního papíru, pak roli srolovat a umístit na místo, kde se hmyz nejčastěji vyskytuje.

Jak past funguje?

Princip pasti je až dětsky jednoduchý. Díky vysokému obsahu aroma směs dokonale odpuzuje komáry a mouchy a zároveň naplní interiér našeho bytu jedinečnou vůní.

Pokud tento typ roztoku proti komárům a mouchám neznáte, určitě ho vyzkoušejte. Zaručujeme vám, že na tento nepříjemný problém budete moci na dlouhou dobu zapomenout a konečně si naplno užít léto.

Milí čtenáři, jaké jsou vaše prostředky proti komárům a mouchám v létě? Určitě se s námi podělte o své postřehy v komentářích.

Leave a Response