životní styl

Tento jednoduchý a účinný trik vám pomůže udržet vaši toaletu čistou a příjemně voňavou bez použití chemikálií!

2.6kviews

Každý z nás chce mít dokonale čistou a voňavou toaletu, ale často se bojí používat drsné chemické čisticí prostředky. Co kdyby existoval způsob, jak tohoto cíle dosáhnout, aniž bychom se uchýlili k drsným chemickým prostředkům? Tento hotelový trik, který jsem se naučila od své švagrové, která pracuje v hotelu, ukazuje, jak si vyrobit účinný, ekologický a levný čisticí prostředek z běžných surovin, které najdete v každé domácnosti.

Co budete potřebovat:

1 polévková lžíce (PL) pracího prášku
1 čajovou lžičku soli
3 polévkové lžíce octa

Postup:

Vezměte si do ruky prací prášek, který budete používat v pračce:
Do misky nasypte prací prášek a sůl.
Přidejte ocet.
Vše důkladně promíchejte. Míchejte, dokud se prášek a sůl zcela nerozpustí a směs nebude homogenní.

Když je směs hotová, je čas ji použít. Nalijte ji do záchodové mísy. Poté vezměte štětku na záchodovou mísu a důkladně ji zevnitř potřete. Tento výrobek není omezen pouze na použití na toaletě; můžete jej použít také k čištění umyvadla nebo vany. Naneste směs na všechny části, které potřebují vyčistit, a pomocí kartáče nebo houby nečistoty zcela rozpusťte.

Nechte přírodní ingredience dělat zázraky. Sůl působí jako abrazivum, které pomáhá odstraňovat usazeniny a nečistoty, ocet rozpouští vodní kámen a prací prášek dodává čisticímu prostředku antibakteriální účinek. Dohromady tvoří trio, které dokáže udržet vaši toaletu a koupelnu nejen čistou, ale také příjemně voňavou.

Vyzkoušejte tento jednoduchý, ale účinný hotelový trik a užijte si pocit čisté a svěží koupelny bez použití škodlivých chemikálií.

Leave a Response