životní styl

Balíčky, které budete sbírat: 1 levný lék z lékárny se zbaví švábů v domě.

5.7kviews

 

Švábi se často stávají skutečnou bolestí hlavy. Snadno zamořují byty a domy, ale zbavit se jich je někdy velmi obtížné. Je třeba vytvořit pro šváby neatraktivní prostředí. Jak to ale udělat? IA UssurMedia našla několik způsobů, které pomohou zbavit se nezvaných nepříjemných hostů.

Vytvořte směs kyseliny borité a cukru ve stejném poměru. Rozetřete ji na místa, kde žije hmyz. Šváby přiláká sladká vůně, ale borax negativně ovlivňuje jejich chitinový kryt.

Použijte citronovou kůru jako účinný prostředek. Umístěte ji do rohů místností nebo na jiná místa, kde se švábi vyskytují. Vůně citronu hmyz odpuzuje.

Také udržujte dům v suchuprotože švábi mají rádi vlhkost. Omezte švábům přístup k vodě tím, že odstraníte všechny zdroje vlhkosti v domě.

Nakreslete křídou kruhy kolem východů a větracích otvorů. Švábi křídové čáry nepřekročí kvůli chemickému složení látky.

Udržujte svůj domov v čistotě a pořádku. Šváby přitahují místa, kde se vyskytují potraviny, jejich zápach a potravinový odpad. Nezapomeňte odstranit odpadky a potraviny, aby k nim hmyz neměl přístup.

Používejte repelenty proti švábům – spreje, gely, krystaly nebo pasti. Utěsněte všechny škvíry a štěrbiny, kterými mohou švábi proniknout dovnitř. Do rohů a po obvodu místností umístěte pasti s lepicími páskami, které šváby „chytí“.

 

Leave a Response