životní styl

Nikdy vás nenapadlo použít citron tímto způsobem! Nebudete věřit, co se stane

2.4kviews

 

Přínos citronu je jednou z nejdůležitějších živin, která nekončí počítáním. Citron, léčivé ovoce, je také zásobárnou vitaminu C. Ačkoli první, co se s citronem dělá, je vymačkání šťávy a její vypití, my vám nyní vysvětlíme neuvěřitelný přínos. Bude vaším největším ochráncem před nemocemi, zejména v chladném počasí.

Ačkoli se citron používá jako omáčka do jídel a salátů, při domácím úklidu ho využívají i ti, kteří dávají přednost přírodnímu životu, a to ke zcela jiným účelům. Je známo, že citron je velmi dobrý i při zdravotních potížích.

VITAMÍN C OBCHOD CITRON

Citron, který se často konzumuje jako přírodní lék, je považován za jednu z nejdůležitějších živin.

Největším přínosem citronu, který je zásobárnou vitaminu C, je, když se při chřipce používá potíráním pod patou a nohou.

Jaké jsou tedy výhody aplikace citronu pod nohy? Zde jsme pro vás shromáždili výhody aplikace citronu na paty.

VÝHODY APLIKACE CITRONU POD NOHY

Silný imunitní systém brání lidem v onemocnění různými chorobami. Věděli jste, že svůj imunitní systém můžete posílit přikládáním citronu na chodidla?

Protože sací síla pat a chodidel je vysoká, látky, které aplikujeme na tato místa, se rychle rozšíří do celého těla.

Aplikace citronu pod chodidla je vhodná při mnoha zdravotních potížích, zejména při chřipkové infekci, nachlazení a kašli.

JAK APLIKOVAT?

Na citron rozříznutý na polovinu nasypte trochu kamenné nebo mořské soli. Poté krouživými pohyby rozetřete osolený citron po celém chodidle, počínaje patou.

iStock-1367871581

Pokud budete tuto metodu aplikovat formou masáže po dobu asi 10 minut, chřipkové infekce se rychle zbavíte.

JE CITRON DOBRÝ NA CHŘIPKU?

Citron, který obsahuje velké množství vitaminu C, je ideálním stromovým ovocem, které se konzumuje k posílení organismu a imunitního systému, zejména proti zimním nemocem. Citron, který působí na změkčení plic a krku, je také vhodný při kašli.

Citron, který je také velmi účinný proti chřipce, se doporučuje konzumovat před chřipkou i po ní. Pokud máte chřipku, můžete citron konzumovat s horkou vodou a medem nebo bylinkovými čaji.

Leave a Response