životní styl

Inspirace pro zimní tvoření pro děti: 30+ krásných nápadů, které si určitě zamilují!

87views

Myslíme si, že je velmi důležité zapojit děti do kreativních činností. Proto jsme pro vás připravili dnešní článek plný krásných inspirací na zimní tvoření pro děti, které si určitě zamilují. Dnes vám ukážeme, že i obyčejné ruličky od toaletního papíru lze proměnit v krásné věci, které budou zdobit váš domov. Ukážeme vám také dekorace z barevných papírů a mnoho dalšího. Nebojte se experimentovat, zašpinit si barvu a být kreativní!

Toaletní ruličky:

Kdo by si pomyslel, že z obyčejných toaletních ruliček může vzniknout něco tak krásného! Naše fotogalerie však dokazuje, že je to opravdu možné. Vytvořte si krásné sněhuláky, čerty, soby a mnoho dalších postaviček.

Než příště vyhodíte prázdné ruličky od toaletního papíru, vzpomeňte si na tento článek!

Papírové dekorace:

Z obyčejného papíru lze také vytvořit krásné výtvory. Vytvořte si papírový věnec nebo vánoční přání, které vás určitě potěší.

Další výtvory:

Můžete použít plastové kelímky, tyčinky na nanuky nebo obyčejné koblihy. Ze šišek můžete téměř zdarma vyrobit úžasné vánoční stromky nebo ozdoby na stromeček. Další krásnou inspiraci pro tvoření s borovými šiškami najdete na adrese

Z ušních tyčinek můžete také vyrobit krásné sněhové vločky. Stačí je vystřihnout a nalepit na papír.

Pokud se vám článek o dekoracích pro děti líbí, nezapomeňte se o něj podělit se svými přáteli, kterým se jistě bude také líbit. Můžete také navštívit článek na

Leave a Response