životní styl

Blíženci jsou zelení a…, Rak je bílý nebo…, zjistěte, jaké je vaše šťastné znamení a v jaké situaci.

125views

 

Každá planeta má svou charakteristickou barvu a tato barva silně ovlivňuje mentalitu každého člověka. Protože každému znamení zvěrokruhu vládne jedna planeta, má každé znamení jedinečné příznivé a nepříznivé barvy.

Beran: červená barva vám přináší štěstí. Tato barva symbolizuje vitalitu, divokost a čistotu vaší osobnosti. Barvy jako bílá a žlutá vám spolu s hořící červenou přinášejí také štěstí. Červená, bílá a žlutá jsou tedy pro vás šťastné barvy dne.

Býk: Ve všech oblastech vašeho života pro vás růžová a bílá barva přinášejí neuvěřitelné štěstí, zejména pokud jde o peníze. Zelená barva je pro vás šťastná, protože představuje bohatství a eleganci.

Blíženci: Světle žlutá a zelená jsou považovány za vaše oblíbené barvy. Říká se, že ve vašem životě posiluje pozitivitu a prosperitu. Také růžová a bílá jsou pro vás dobrou volbou, protože symbolizují štěstí.

Rak: Bílá, šedá, stříbrná a krémová jsou uklidňující a konejšivé barvy, které jsou ideální pro vaši citlivou duši. Odrážejí vaši laskavou a okouzlující povahu a ukazují, jak vřelý, bezpečný a podporující člověk jste.

Lev: Vzhledem k tomu, že vašemu znamení vládne a ovlivňuje ho Slunce, barvy jako ohnivě oranžová, královsky fialová a zlatá odrážejí vaši odvážnou povahu. Tyto barvy vám pomohou vyjádřit vaše zářivé já a ještě více zdůrazní vaše vystupování na veřejnosti.

Panna: Jelikož jste znamení zemského živlu a duální povahy, barvy jako modrá, zelená, žlutá a bílá vám přinášejí štěstí. Tyto barvy dále zdůrazňují vaše klidné chování a mohou přinést štěstí i ve vašich intimních vztazích.

Váhy: Jasné barvy jsou pro vás dobrou volbou, protože mohou přinášet mimořádné štěstí. Měli byste používat veselé barvy, jako je bílá a světle modrá, protože se dobře hodí k vaší osobnosti.

Štír: Hnědá, bílá a všechny odstíny červené jsou pro vás šťastné barvy. Říká se, že vám dávají smysl a směr ve vašem životě. Také oranžová a žlutá jsou vynikající pro osobní a profesní vztahy.

Střelec: Tmavě žlutá a oranžová jsou pro vás šťastné barvy, protože podporují impulzivní chování a důvtip. Šťastné barvy, o nichž se věří, že vás ochrání před negativními vlivy okolí, jsou ledově modrá a tyrkysová.

Kozoroh: Protože jste velmi úspěšní, pokud jde o kariéru a podnikání, zvolte šťastné barvy černou, fialovou, tmavě hnědou a zelenou. Tyto barvy vám pomohou k finančnímu úspěchu a mohou také posílit vaši osobnost.

Vodnář: Pro vás jako pro nepředvídatelné a zábavné hvězdné znamení nejlépe fungují živé barvy, jako je světle modrá, fialová a bílá. Nejenže jsou prospěšné, ale také poskytují inspiraci, kterou potřebujete pro svou kreativitu. Tyto barvy skutečně vystihují, kdo jste.

ŠTÍŘI: Jste dvojí povahy, máte v sobě živel ohně a žlutá a oranžová jsou pro vás šťastné barvy. Velmi šťastná je pro vás také růžová, která vám dodává inspiraci a pochopení, abyste mohli vyniknout ve vztazích a podnikání.

Leave a Response