životní styl

Mnoho z nich se ani nedívá na tuto rybu, ale marně: Vědci nazvali názory, které jsou jednoduše Megapore

39views

Jídlo má velký vliv na délku života. Proto je zajímavé vědět, díky které Japonci žijí v průměru 84 let. Ukazuje se, že v jejich stravě je spousta ryb, ale ne každý.

Vědci z University of University of Nagoi provedli velkou studii, která přilákala asi 80 tisíc lidí ve věku 35 až 69 let, píše TSN. Experiment trval několik let. Během tohoto období vědci analyzovali stav zdraví, hmotnosti, životního stylu, návyků potravin a gastronomické preference účastníků.

Prospěšné vlastnosti malých ryb

Závěry naznačují, že lidé, kteří pravidelně používají malé ryby, žijí déle a méně často trpí rakovinou. Proto je zahrnutí malých ryb do stravy velmi jednoduchý, docela rozpočet a zároveň nesmírně efektivní způsob, jak se postarat o svou dlouhověkost. Faktem je, že malé ryby obsahují takové biologicky účinné látky, které mohou pomoci udržet zdraví a zpomalit stárnutí těla.

Profesor Takashi Tamura věří, že malé ryby by měly vstoupit do stravy dětí i dospělých. Může být spotřebován i v konzervovaném zboží. Koneckonců, to umožňuje jíst ryby celé. Protože jsou to kosti v něm, které obsahují mnoho užitečných látek: vápník a vitamín A. Tyto prvky jsou velmi důležité pro zdraví kostí, zubů a pro posílení imunitního systému.

Pro Ukrajince jsou k dispozici také malé ryby. Můžete si vybrat šunky, Sprats, Bulls, ančovičky, sardinky. Je užitečné konzumovat takové produkty dvakrát až třikrát týdně.

Možná vás také zajímají zprávy:

Leave a Response