životní styl

Horoskop na pátek 26. července 2024 pro ohnivá znamení Berana, Lva a Střelce.

Zodiac spiral and signs of the zodiac in space. Astrology, horoscopes and prediction of the future concept. Elements of this image furnished by NASA.
281views

Měsíc v Beranu: nejlepší je přemýšlet.

Berani , jste trochu unavení. V práci se cítíte pod tlakem a obáváte se, že nebudete schopni dokončit projekty. Nemusíte vše dělat sami, požádejte o radu své okolí. V lásce se váš partner cítí být od vás trochu odtažitý. Zkuste si se svou druhou polovičkou udělat čas, například uspořádat romantický večer.

Lev , hvězdy jsou na vaší straně. Práce a studium plynou bez překážek. Kolegové jsou rádi, že se na vás mohou spolehnout. Brzy by vás mohla čekat zajímavá novinka v oblasti kariéry. Láska je také dobrá. Pouto s vaším partnerem se upevňuje a společně budete moci udělat důležitý krok. Pro nezadané jsou naplánována nová setkání.

Střelci , jste dynamičtí. V práci rychle řešíte nepředvídané situace a zaměřujete se na realizaci nových iniciativ. Daří se vám také v lásce. Ve vztahu s partnerem jste více rozpustilí. Venuše ve Lvu vás tlačí k objevování vášní. Nová setkání plánují nezadaní.

Leave a Response