životní styl

Pokud chcete omladit svůj obličej a odstranit nedokonalosti, doporučujeme vyzkoušet blahodárné účinky této rostliny.

597views

Jak dosáhnout porcelánové pleti s aloe vera v rekordně krátkém čase. Tato rostlina opravuje poškozenou pokožku, odstraňuje vrásky a známky předčasného stárnutí.

Aloe vera je sukulentní rostlina, která se vyznačuje tím, že poskytuje blahodárnou péči o pleť a zaručuje krásu v krátkém čase. Tato rostlina obsahuje vitaminy, minerály a antioxidanty, které zlepšují vzhled obličeje, zralou a suchou pleť. Pokud tedy chcete vypadat mladě a mít porcelánovou pleť, doporučujeme tuto bylinu používat.

Opravuje poškozenou pleť, odstraňuje vrásky a známky předčasného stárnutí.

Odborníci tvrdí, že stimuluje tvorbu kolagenu, protože obsahuje látku zvanou alantoin, která má regenerační vlastnosti. Alantoin pomáhá opravovat poškozenou pokožku a stimuluje produkci kolagenu, bílkoviny, která dokáže odstranit vrásky a známky předčasného stárnutí. Má také antibakteriální vlastnosti, které zabraňují vzniku akné a dalších kožních infekcí, což přispívá k jeho kosmetickým účinkům.

Jak získat čínskou kůru z rostliny aloe vera?

Pro účinnou péči o pokožku je třeba rozříznout list aloe vera a odstranit oba okraje listu dezinfikovaným nožem. Poté odřízněte 2 konce stonku. Dalším krokem je namočení stonku do čisté vody na 24 hodin. Tím se z aloe vera odstraní veškerý aloin, nažloutlá hořká látka, která může dráždit pokožku a při konzumaci je jedovatá.

Poté je čas aloe vera zcela oloupat a nechat ji další 2 hodiny v čisté vodě. Nakonec aloe vera nakrájejte na malé kousky a uložte je do vzduchotěsné skleněné nádoby v lednici. Budete je mít připravené k přípravě omlazujících krémů a masek, které vaší porcelánové pleti vrátí krásu a mladistvost.

Před použitím aloe vera pro péči o pleť byste však měli podstoupit alergický test, protože citlivá pokožka může způsobit nepříznivé účinky na váš obličej.

Leave a Response