životní styl

Tajný trik tchyně: bobkový list v záchodové míse!

4.6kviews

Drahé chemické čisticí prostředky na toalety jsou škodlivé pro životní prostředí.
Naučte se, jak si vyčistit toaletu zcela přírodním způsobem, který vás bude stát pár drobných!

Sbohem, nepříjemný zápachu!

Přírodní způsob, jak udržet vaši toaletu svěží.
Nepříjemný zápach na toaletě je problém, se kterým se potýká mnoho lidí.
Chcete se ho zbavit bez drahých pilulek a chemikálií?
Naučte se, jak zajistit svěžest vaší toalety pomocí přírodního a cenově dostupného prostředku – bobkového listu!

Vavřínový list na toaletě

Připravte si látkový sáček, do kterého vložte několik bobkových listů. Sáček připevněte k provazu v záchodové nádržce. Můžete použít sušené nebo čerstvé bobkové listy. Bobkový list provoní záchodovou mísu při každém spláchnutí a vydrží dlouho.

Provonění koupelny

Rozdrťte bobkový list a další aromatické bylinky do látkového sáčku a nechte ho na poličce v koupelně nebo na toaletě. Celá místnost tak bude příjemně vonět. S vůní můžete experimentovat a směs sušených bylin obměňovat.

doutnající bobkový list

Zatuchlé místnosti v neobydlených budovách nebo vlhké sklepy bez větrání mohou být silně cítit po doutnajícím bobkovém listu. Budete potřebovat velkou kovovou nádobu a několik suchých bobkových listů, které zapálíte a necháte doutnat. Je důležité, aby nehořely plamenem, protože aroma se uvolňuje postupně při jejich doutnání. Místnost by měla být větraná a měli byste mít k dispozici prostředky, kterými ji v případě potřeby uhasíte. Nikdy nenechávejte doutnající vonnou lampu bez dozoru. Doutnající bobkové listy vydávají silné aroma, které si poradí například se zápachem plísně.

 

Leave a Response