životní styl

Zjistěte, proč byste měli spát s listem luru pod polštářem.

10kviews

 

Připomeňme, že louro je jednou z nejtradičnějších aromatických bylin portugalské kuchyně, která je součástí velké části národních kuchyní a používá se poměrně často. Kromě role, kterou hraje v gastronomii, má louro své využití také v ložnici a existuje již mnoho lidí, kteří si ho dávají před spaním pod polštář. Vysvětlíme si proč.

Není žádnou novinkou, že dřevo má několikeré využití, dokáže dokonce udržet hmyz daleko od domova. Také pro naše zdraví má několik výhod, podporuje trávení, stimuluje imunitní systém a zmírňuje dýchací potíže.

Když je čas jít spát, mohou být listy moruše velmi účinné, vysvětluje francouzský . Díky svým relaxačním vlastnostem moruše zklidňuje nervový systém a snižuje úzkost, což jsou dva faktory, které mohou mít na odpočinek velmi negativní vliv.

Když se list moruše vloží pod polštář, je jemná a uvolňující vůně cítit celou noc, což může umocnit klidnější a odpočinkovější zvuk, vysvětluje web  s tím, že však zatím neexistují žádné vědecké důkazy týkající se této cennější moruše.

Leave a Response