životní styl

Domácí trik, který si zamilujete – vezměte obyčejnou fólii a vložte ji do záchodové mísy.

4.3kviews

Hledáte účinný, úsporný a ekologický způsob důkladného čištění záchodové mísy? Máme pro vás jednoduchý, ale geniální trik, který způsobí revoluci ve vašem přístupu k péči o toaletu. Použitím obyčejné hliníkové fólie v kombinaci s několika dalšími domácími ingrediencemi získáte čisticí zázrak, který si rychle zamilujete. Připravte se na úžasné výsledky bez použití drsných chemických prostředků!

Jak na to: fóliový zázrak

Potřebujete vyčistit záchodovou mísu, ale nechcete používat drsné chemikálie? Využijte sílu obyčejné hliníkové fólie spolu s mýdlem, zubní pastou a jedlou sodou. Tento trik, který doporučuje kanál YouTube Clean Master, je nejen účinný, ale také šetrný k životnímu prostředí.

Budete potřebovat:
Potřebujete: 3 kusy hliníkové fólie
1 kostku mýdla
1/3 tuby zubní pasty
2 lžičky jedlé sody
Postup:
1) Nastrouhejte mýdlo na hrubém struhadle a smíchejte ho se 2/3 tuby zubní pasty a jedlou sodou.

2) Z této směsi vytvořte kuličky a každou zabalte do fólie.

3) Do kuliček udělejte tyčinkou dírky a jednu z nich vhoďte do splachovadla. Počkejte 30 minut a spláchněte.

Tento trik nejen účinně vyčistí záchodovou mísu, ale také příjemně voní a zajistí dlouhotrvající čistotu.

Dejte ho do bubnu místo octa:
Plíseň a usazeniny zmizí a pračka bude příjemně vonět.
Tablety do myčky nádobí:
Vyzkoušejte tuto alternativu pro hloubkové čištění. Vhoďte dvě tablety do záchodové mísy, zalijte horkou vodou a nechte působit.
Ocet a jedlá soda.
Pro intenzivnější čištění použijte směs octa a jedlé sody. Tato směs účinně odstraňuje vodní kámen a toaletní mísa je čistá a voňavá.
Domácí mlýnek na kameny.
Vyrobte si vlastní čisticí tablety pomocí citronové šťávy, jedlé sody, octa a peroxidu vodíku. Tyto tablety nejen čistí, ale také osvěžují a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Připojte se k trendu udržitelného života a vyzkoušejte tyto ekologické způsoby čištění toalet. Nejenže bude vaše toaleta zářivě čistá, ale můžete mít také dobrý pocit z toho, že přispíváte k ochraně našeho planetárního domova. Hodně štěstí a nezapomeňte se podělit o své zkušenosti!

Leave a Response