životní styl

110letý muž se podělil o nápoj, který pije každé ráno už léta

167views

 

Jak už víte, vyvážená strava je klíčem k dlouhověkosti a zdravému životnímu stylu. Tento 110letý muž je toho důkazem. Je to Američan a podělí se s námi o návyky, které mu pomohly udržet se ve skvělé kondici po více než sto let. Prozradí nám také o svém oblíbeném nápoji.

Zelené dětství a zdravé návyky tohoto stoletého člověka

Vincent Dransfield žije v New Jersey, státě sousedícím s New Yorkem ve Spojených státech. na penzi zcela normální, s jednou výjimkou: je sté výročí.

Vskutku, má mladistvý věk 110 let! Vyrůstal v na venkověna statku. Rozhovor poskytli naši američtí kolegové z Dnesnám říká něco víc o tajemství jeho dlouhověkosti.

Podle něj mu to dalo dobré návyky z dětství: jíst zdravé a čerstvé potraviny a cvičit. Tyto návyky si zachoval i v dospělosti, protože je se stal hasičem. Je přesvědčen, že jeho povolání přispělo k jeho dlouhověkosti.

Silné sociální vazby s kolegy hasiči, kteří se po smrti jeho ženy stali jeho rodinou, měly pozitivní vliv na na jeho emocionální pohodu. Jak vysvětlují naši kolegové z Top Santé: „Četné studie již prokázaly, že. že práce a aktivní společenský život prospívají zdraví mozku. „.

Toto fascinující povolání ho také udrželo fyzicky fit. Dodává také, že tyto stravovací návyky, zejména určitý nápojhrály také důležitou roli.

Oblíbený nápoj stoletého člověka

Stoletý člověk má dobré životní návyky. Jí a pije všeho s mírou. Ráno vždy vypije šálek kávy. Šálek kávy denně má skutečně mnoho předností.

Káva je bohatá na antioxidanty, které bojují proti volné radikály a chrání buňky před poškozením.

To může pomoci snížit riziko chronických onemocnění, jako jsou srdeční choroby, rakovina a cukrovka. Denní káva pro důchodce je proto určitou výhodou. která ho udržuje ve špičkové formě.

Vyvážená strava s malými radostmi

Přestože Vincent Dransfield dbá na vyváženou a minimálně zpracovanou stravu, umí si čas od času dopřát i něco dobrého. Miluje italskou kuchyni a občas si dá hamburger.

 

Leave a Response